Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Az alacsony szénhidráttartalmú edzéspép a legigényesebb vásárlóknak szánt fitneszeledel. Prémium fehérje- és peptidforrások keveréke, prémium béta-glükánban gazdag gabonafélékkel kombinálva. A fehérjetartalom több mint felét a márkás tejsavófehérje-hidrolizátum optipep alkotja, kiegészítve natív tejsavófehérje és micelláris kazein a "gyors" és "lassú" tejfrakciók ideális arányában. Kisebb mennyiségű szénhidrátot tartalmaz a zab és az árpa két összetevője. Mindkét gabonaféle nagyon értékes szénhidrátokban, növényi fehérjében és zsírsavakban gazdag. Ezenkívül az általunk használt különleges árpafajta mindenekelőtt magas fajlagos rosttartalmával, az úgynevezett "rostokkal" tűnik ki. A béta-glükánoknak számos pozitív hatása van az emberi szervezetre. Az árpából származó béta-glükánok bizonyítottan csökkentik a vér koleszterinszintjét. A kívánt hatás eléréséhez naponta 3 g béta-glükánt kell bevenni. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával olyan minőségi fitneszeledelt készítettünk, amely lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában minőségi tápanyagokat biztosítson.napközben, és kiváló emészthetőségének és tápértékének köszönhetően alkalmas az edzés körüli használatra is.
A nagy fehérjekása teszt.
A termék előnyei:
- A felhasznált összetevők maximális tisztasága, minimális ballasztanyag és táplálkozási szempontból előnytelen összetevők.
- Fehérje a legjobb forrásokból és optimális arányban
- optipep - márkás tejsavófehérje-hidrolizátum
- komplex szénhidrátok a legjobb forrásokból béta-glükánokkal
- mentes az olyan olcsó és rosszabb minőségű összetevőktől, mint a búza, tejpor, répacukor és fruktóz.
- 5% szabad l-glutaminnal dúsítva
Tápértékek:
|
100 grammonként |
1 adag (50 g) |
---|
energiaérték |
1510 kj/ 362 kcal |
755 kj/ 181 kcal |
zsírok |
4,1 g |
2 g |
- ebből telített zsírsavak |
2 g |
1 g |
Szénhidrátok |
29 g |
14,5 g |
- ebből cukrok |
1,6 g |
0,8 g |
szál |
11 g |
5,5 g |
Fehérje |
44 g |
22 g |
só |
0,2 g |
0,1 g |
béta-glükánok |
|
|
Összetevők:
- Csokoládé kókuszdióval: Instant zabpehely (zab 60%, kukoricaliszt 40%) 25,5%, enzimatikusan hidrolizált nyersentejsavófehérje (tej), cfm-feldolgozott tejsavófehérje koncentrátum (tej, emulgeálószer: napraforgó lecitin), micelláris kazein (tej), instant rizskása 10 %, zsírtalanított kakaópor (emulgeálószer: szójalecitin) 9%, kókuszreszelék 9% (diófélék), l-glutamin, sűrítőanyag: guargumi, aroma, probiotikus kultúrák: lactobacillus acidophilus, bifidobacterium longum, lactobacillus casei (tej), édesítőszerek: szukralóz, neohesperidin.
- Alma és fahéj: instant zabkása (zab 60 %, kukoricaliszt 40 %) 30 %, instant rizskása zabkása 21,5 %, cfm-módszerrel feldolgozott tejsavófehérje-koncentrátum (tej, emulgeálószer: napraforgó lecitin), micelláris kazein (tej), sűrítőanyag: guargumi, mct zsír, l-glutamin, aroma, szárított almapor (almalé koncentrátum, maltodextrin) 1%, fahéj kivonat, probiotikus kultúrák: lactobacillus acidophilus, bifidobacterium longum, lactobacillus casei (tej), édesítőszerek: szukralóz, neohesperidin, szteviol-glikozidok.
- Körte: zab instant zabkása (zab 60 %, kukoricadara 40 %) 25,5 %, cfm-módszerrel feldolgozott tejsavófehérje-koncentrátum (tej, emulgeálószer: napraforgó lecitin), rizs instant zabkása 16,5 %, micelláris kazein (tejből)tej), enzimatikusan hidrolizált tejsavófehérje (tej), l-glutamin, sűrítőanyag: guargumi, aroma, szárított körtepor (körtelé koncentrátum, maltodextrin) 1 %, probiotikus kultúrák: lactobacillus acidophilus, bifidobacterium longum, lactobacillus casei (tej), édesítőszerek: szukralóz, neohesperidin.
Elkészítési utasítások:
- 4-5 evőkanál (kb. 50 g) 130-150 ml forró vizet (kb. 85 °C) öntünk hozzá, alaposan összekeverjük. 2 perc múlva a kása már fogyasztható.
Értékelésünk