Mi az a Fitness Protein Mash? Instant gabonakása - a sportolók és minden olyan ember táplálkozásának szükséges és nyilvánvaló része, aki törődik a racionális étrenddel. ...Bővebben
Instant gabonakása - a sportolók és minden olyan ember táplálkozásának szükséges és nyilvánvaló része, aki törődik a racionális étrenddel. Gyors elkészítés, kiváló íz, gyakorlatilag zsírmentes, javítja az immunitást, hosszú ideig telít
A Fitness Protein Mash többszöri fogyasztás során a fantáziáddal finomítható. Egészítse ki gyümölccsel, fehérjével, piskótával.
Az instant gabonakása már évek óta a sportolók, sőt, az ésszerű táplálkozással törődő emberek étrendjének nélkülözhetetlen és mindennapos része. Általában a szénhidrátban gazdag reggelik alapvető részét képezik, ezek a kásák lassan felszabaduló, szénhidrátban gazdag táplálékot biztosítanak fogyasztóiknak. és a felszívódó cukrokat több órán keresztül, így biztosítva a stabil vércukorszintet - az eredmény: rengeteg energia ingadozás nélkül. Mindez igaz a Fitness Protein Mash kakaós pürére is, de ez még nem minden! Ez az újdonság a piacon valami több - és ez nagyon jelentős.
Talán egyetlen zabkása sem versenyezhet ezzel a fehérjekoncentrációban. A terméket úgy tervezték, hogy a szénhidrátok és a fehérjék aránya kettő az egyhez, a komplex összetétel duplájaa lassan emészthető szénhidrátok és a borsófehérje 23%-a - és ez határozottan nem alacsony arány. A szénhidrátok túlsúlya feltétlenül szükséges, mivel mindig biztosítani kell, hogy elegendő szénhidrát álljon rendelkezésre nemcsak az energiafolyamatok, hanem a fehérje tényleges emésztése miatt is. Ez utóbbiak jelentik a legnagyobb terhelést az emésztőrendszerre, ezért a fent említett arány optimálisnak tűnik.
Egy másiknagy előnye a szinte nulla zsírtartalom, amely kétszer annyi energiát tartalmaz. és így a legtöbb fogyasztó számára szükségtelenül megnövelik az étrend amúgy is magas kalóriaértékét. Ha forró vizet öntünk a zabkására, az bizonyára "könnyebb" megoldás az emésztőrendszer számára, de a meleg tej használata ideálisan ötvözi a következőkkela borsófehérje aminosavspektrumát a tejfehérje rendkívül értékes aminosavaival, miközben növeli az általános fehérjebevitelt. A tejjel a fehérje mennyisége megközelíti a 30 grammot, és ez már jelentős egyszeri adag.
Kakaó | 100 g-ban | 1 adag (50 g keverék + 150 ml víz) |
---|---|---|
Energiaérték | 1192 kj/ 281 kcal | 599 kj/ 141 kcal |
Fehérje | 23,1 g | 11,6 g |
szénhidrátok | 43,2g | 21,6 g |
- ebből cukrok | 0,6 g | 0,3 g |
Zsírok | 1,3 g | 0,7 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,4 g | 0,2 g |
szál | 2,1 g | 1,1 g |
nátrium | 0,02 g | 0,01 g |
Vanília | 100 g-ban | 1 adag (50 g keverék + 150 ml víz) |
---|---|---|
energiaérték | 1485 kj/ 350 kcal | 743 kj/ 175 kcal |
Fehérje | 23,1 g | 11,6 g |
szénhidrátok | 62,7 g | 31,4 g |
- ebből cukrok | 16,2 g | 8,1 g |
Zsírok | 0,4 g | 0,2 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,0 g | 0,0 g |
szál | 1,2 g | 0,6 g |
nátrium | 0,09 g | 0,05 g |