Prom-IN Fitness Fehérjepüré 500g

Mi az a Fitness Protein Mash? Instant gabonakása - a sportolók és minden olyan ember táplálkozásának szükséges és nyilvánvaló része, aki törődik a racionális étrenddel. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Mi az a Fitness Protein Mash?

Instant gabonakása - a sportolók és minden olyan ember táplálkozásának szükséges és nyilvánvaló része, aki törődik a racionális étrenddel. Gyors elkészítés, kiváló íz, gyakorlatilag zsírmentes, javítja az immunitást, hosszú ideig telít

A Fitness Protein Mash többszöri fogyasztás során a fantáziáddal finomítható. Egészítse ki gyümölccsel, fehérjével, piskótával.

Az instant gabonakása már évek óta a sportolók, sőt, az ésszerű táplálkozással törődő emberek étrendjének nélkülözhetetlen és mindennapos része. Általában a szénhidrátban gazdag reggelik alapvető részét képezik, ezek a kásák lassan felszabaduló, szénhidrátban gazdag táplálékot biztosítanak fogyasztóiknak. és a felszívódó cukrokat több órán keresztül, így biztosítva a stabil vércukorszintet - az eredmény: rengeteg energia ingadozás nélkül. Mindez igaz a Fitness Protein Mash kakaós pürére is, de ez még nem minden! Ez az újdonság a piacon valami több - és ez nagyon jelentős.

Fitness Protein Mash pontokban:

  • Nagyon gyors előkészítés
  • Kiváló ízlés
  • Magas fehérjetartalom
  • Gyakorlatilag zsírmentes
  • Biztosítja a szükséges energiát
  • Az egészséges életmódért
  • Javítja az immunitást
  • Hosszú időre feltölt

Talán egyetlen zabkása sem versenyezhet ezzel a fehérjekoncentrációban. A terméket úgy tervezték, hogy a szénhidrátok és a fehérjék aránya kettő az egyhez, a komplex összetétel duplájaa lassan emészthető szénhidrátok és a borsófehérje 23%-a - és ez határozottan nem alacsony arány. A szénhidrátok túlsúlya feltétlenül szükséges, mivel mindig biztosítani kell, hogy elegendő szénhidrát álljon rendelkezésre nemcsak az energiafolyamatok, hanem a fehérje tényleges emésztése miatt is. Ez utóbbiak jelentik a legnagyobb terhelést az emésztőrendszerre, ezért a fent említett arány optimálisnak tűnik.

Egy másiknagy előnye a szinte nulla zsírtartalom, amely kétszer annyi energiát tartalmaz. és így a legtöbb fogyasztó számára szükségtelenül megnövelik az étrend amúgy is magas kalóriaértékét. Ha forró vizet öntünk a zabkására, az bizonyára "könnyebb" megoldás az emésztőrendszer számára, de a meleg tej használata ideálisan ötvözi a következőkkela borsófehérje aminosavspektrumát a tejfehérje rendkívül értékes aminosavaival, miközben növeli az általános fehérjebevitelt. A tejjel a fehérje mennyisége megközelíti a 30 grammot, és ez már jelentős egyszeri adag.

Tápértékek:

Kakaó 100 g-ban 1 adag (50 g keverék + 150 ml víz)
Energiaérték 1192 kj/ 281 kcal 599 kj/ 141 kcal
Fehérje 23,1 g 11,6 g
szénhidrátok 43,2g 21,6 g
- ebből cukrok 0,6 g 0,3 g
Zsírok 1,3 g 0,7 g
- ebből telített zsírsavak 0,4 g 0,2 g
szál 2,1 g 1,1 g
nátrium 0,02 g 0,01 g

Vanília 100 g-ban 1 adag (50 g keverék + 150 ml víz)
energiaérték 1485 kj/ 350 kcal 743 kj/ 175 kcal
Fehérje 23,1 g 11,6 g
szénhidrátok 62,7 g 31,4 g
- ebből cukrok 16,2 g 8,1 g
Zsírok 0,4 g 0,2 g
- ebből telített zsírsavak 0,0 g 0,0 g
szál 1,2 g 0,6 g
nátrium 0,09 g 0,05 g

Összetevők:

  • Kakaó: búzadara, borsófehérje, 4% kakaópor, cukor, kakaóvajpor, vanília aroma.
  • vanília: Rizs, borsófehérje, hajdina, vanillin cukor (13 %), tejpor, aroma, só, ez a zabkása.gluténmentes diétákhoz is alkalmas, mivel a búzadara - mint szénhidrátkomponens - rizzsel és hajdinával van helyettesítve.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek