Meat Here Beef Original 40g

Részletes termékleírás A mi esetünkben a hús szárítása nem rakétatudomány. Csak prémium minőségű, kézzel vágott marhahúst, egy csipetnyi sót, fűszereket és egy kis ecetet használunk. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Részletes termékleírás

A mi esetünkben a hús szárítása nem rakétatudomány. Csak prémium minőségű, kézzel vágott marhahúst, egy csipetnyi sót, fűszereket és egy kis ecetet használunk. Ezután forró levegővel szárítjuk a húst. Nincs hely a táskánkban semmilyen etikának. Egy 40 g-os csomag szárított húsunk 160 g első osztályú marhahúsból készül. Csak hús és egy kis fűszer. Ennyi.

Miért a mi húsunk?

Legyen szó sportolóról, akinek gyors energiabomba kell, sofőrről, aki nem akar elaludni a volánnál, vagy csak egy kényeztetőről, aki egy egészséges élvezetet szeretne élvezni borral vagy sörrel. Rengeteg alkalom kínálkozik a szárított hús fogyasztására. De mindenképpen egy egészséges, fehérjével teli snack, amely biztosítja a szervezeted számára a szükséges tápanyagokat. Csak egy igazi húsos ügy.

Összetevők

Marhahús, almaecet, só, saját egyedi fűszerkeverékünk.

A termék nem tartalmaz allergéneket vagy a Nemzetközi Doppingellenes Kódex tiltott anyagok listáján szereplő anyagokat. Hűvös, száraz helyen, jól záródó edényben, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja , és ne tegye ki a húst közvetlen napfénynek .

Tápértékek 100 g-onként

Egy 40 grammos csomag szárított hústermékünk 160 gramm marhahúsból készül, és a következő mennyiségeket tartalmazhatjae egy ülőmunkát végző, normál testalkatú ember napi fehérjebevitelét helyettesíti.

Energiaérték: 1525 kj (365 kcal)

100 g
Fehérje 63 g
Fat 4 g
Telített zsírsavak 2 g
Szénhidrátok
1 g
Cukrok
0 g
2 g

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek