Lucky Alvin Winter Edition Bitter - 200g

Szereti a dió jellegzetes kesernyés ízét? És tudod, mi történik, ha a kesudió enyhén édes, telt ízével, bio kakaóval és Antonín mézeskalács fűszerezésével kombináljuk? ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Szereti a dió jellegzetes kesernyés ízét?

És tudod, mi történik, ha a kesudió enyhén édes, telt ízével, bio kakaóval és Antonín mézeskalács fűszerezésével kombináljuk? Mi igen! Ezt az egyedülálló élményt semmiképpen ne hagyja ki!

De ahogy a neve is sugallja, ne számítson édes ízre. Ellenkezőleg, ennek a karácsonyi mókusnak kellemes, kifejezetten kesernyés, diós íze és illata van.

Ezért tökéletesen alkalmas karácsonyfára, gyümölcstálra vagy díszítésre. Ha pedig karácsonyi sütiket tervezel sütni, ez az Alvin (szó szerint) telitalálat.

Tápértékek:

100g-onként
Energiaérték 2898Kj / 701Kcal
Zsír (ebből telített zsírsavak) 63g (6.3g)
Szénhidrátok (ebből cukrok) 15g (4g)
Fehérje 18g
0,11g

Összetevők:

Dió (65%), kesudió (20%), bio csökkentett zsírtartalmú kakaópor (14%), mézeskalács fűszer (1%).

Olyan üzemben készült, ahol földimogyorót és száraz dióféléket dolgoznak fel.

Figyelmeztetés:

Afelszínen lévő olajos réteg természetes jelenség, a hidegben megszilárdul. Fogyasztás előtt keverje össze.A felbontástól számított 14 napon belül felhasználható. Legfeljebb 30 °C-os hőmérsékleten, árnyékos helyen tárolandó.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek