Lucky Alvin Mandula és fehér csokoládé + fahéj 40 g

Összetevők: mandula (79 %), fehér belga csokoládé (20 %) [édesítőszer: maltit, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma], fahéj (1 %). A fehér csokoládé kakaószárazanyag-tartalma ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Összetevők: mandula (79 %), fehér belga csokoládé (20 %) [édesítőszer: maltit, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma], fahéj (1 %). A fehér csokoládé kakaószárazanyag-tartalma legalább 31 %, tejszárazanyag-tartalma legalább 21 %. Csomagolás:40 g Együtt egy kellemesen édes (de nem túlédesített) és illatos szimfóniát alkotnak, amely minden érzékszervét gyönyörködteti.Olyan jól kiegészítik egymást, hogy csak azt nem értjük, miért nem gondoltunk már régen erre a kombinációra. Száraz dióféléket feldolgozó üzemben készült. A felszínen lévő olajos réteg természetes jelenség, a hidegben megszilárdul. Evés előtt keverje össze. A felbontástól számított 14 napon belül felhasználható. Árnyékos helyen, legfeljebb 30°-os hőmérsékleten tárolja. Az Alvinről Bár a mogyoróvajat az 1920-as évek eleje óta használják az USA-ban, még mindig népszerű termék.A 20. század eleje óta a mogyoróvaj alapvető élelmiszer hazánkban. Itthon el sem tudunk képzelni egy napot mogyoróvaj nélkül. Ezért összedugtuk a fejünket, és úgy döntöttünk, hogy egy szuper amerikai finomságot ötvözünk a cseh minőséggel. Az amerikai krémek jók, de... A legtöbb esetben emulgeálószereket, stabilizátorokat, cukrot, sót és (nem csak) pálmaolajat tartalmaznak. A hosszabb eltarthatóság, az íz megőrzése miatt a különböző tételekbena diófélék, és nem utolsósorban a termelési költségek csökkentése érdekében. Ráadásul általában műanyag tartályokban árulják őket. Filozófiánk az, hogy a lehető legbarátságosabbak legyünk az emberi testhez és a természethez. Ezért élvezheti a Lucky Alvinát üvegben.Mi is igyekszünk kiküszöbölni minden felesleges anyagot, nem adunk hozzá semmilyen olajat, sót, cukrot vagy egyéb "viccek", és minden összetevőt gondosan válogatnak ki olyan minősített termelőktől, akik számára a minőség és az íz a legfontosabb. Elsődleges célunk a legtisztább és legjobb minőségű élelmiszerek megőrzése, amelyek minden életkorban a szervezetünk javát szolgálják. A Lucky Alvin nem csak receptjében és összetételében egyedülálló. A teljes gyártósorunk minőségi élelmiszer-feldolgozó gépekből áll, amelyeket aAz egyetlen ázsiai alkatrész a sebességváltó és a meghajtó az egyik gépben, a gyártó országa Japán. A félautomatizálásnak köszönhetően jelentős mennyiségű finom "dió" gyártására vagyunk képesek.de minden pohár többször is átmegy a kezünk alatt. Az ismételt ellenőrzésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy valóban kivételes terméket kap.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek