Mítoszok megdöntése! Hogy kókuszcukorból nem lehet isteni karamellt készíteni? Nézd meg magad! A mogyoróvaj, a kókuszkaramell, a zsírmentes kakaó és a himalájai sódarabkák ...Bővebben
Mítoszok megdöntése! Hogy kókuszcukorból nem lehet isteni karamellt készíteni? Nézd meg magad! A mogyoróvaj, a kókuszkaramell, a zsírmentes kakaó és a himalájai sódarabkák keveréke már az első kanálnál megfogja az embert.
A krém saját receptünk szerint készül friss diófélékből és minőségi csokoládéból - közvetlenül a Cseh Köztársaságban.
Pálmaolaj és tartósítószerek nélkül.
CARAMEL TWISTER kockában :
100g-onként | |
Energiaérték | 2535 kJ |
Zsírok | 47,1 g |
Amelyből telítődik | 15,9 g |
Szénhidrátok | 25,5 g |
Melyek közül a cukrok | 13,6 g |
Fehérje | 18,9 g |
Só | 1 g |
Szál | 6,8 g |
70% pörkölt földimogyoró, 13% kókuszcukor, 12% kókuszolaj, 4% zsírtalanított kakaó, 1% himalájai só.
Adiókrém a kókuszdió húsában természetesen előforduló kókuszolajat tartalmaz. 25°C-on kezd megszilárdulni, ez a természetes tulajdonsága. Fogyasztás előtt melegebb helyen hagyhatja, vagy például vízfürdőben felmelegítheti, mielőtt főzéshez használná. Az olaj leülepedése a felszínen természetes jelenség, csak keverjük meg.
Allergének:
A termék nyomokban földimogyorót és más dióféléket tartalmazhat.