LifeLike dió hámozva 250g

A dió (Juglans regia) a királyi dió termése, amely 10-40 méter magasra nő. A királyi dió az egyik legtöbbet termesztett fa a világon. Az első ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 1 383 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A dió (Juglans regia) a királyi dió termése, amely 10-40 méter magasra nő. A királyi dió az egyik legtöbbet termesztett fa a világon. Az első fákat a bronzkorban termesztették Európában, és a korai középkorban terjedt el a termesztés. A gyümölcs egy dió, amelyet egy megvastagodott, kőkemény héjba burkolt dióhéj vesz körül. A diófa által termelt dió nagyon tápláló, átlagosan 70 % zsírt tartalmaz. főként nagyon egészséges telítetlen zsírsavakat, 18 % fehérjét és körülbelül 3 % szénhidrátot (cukrot) tartalmaz. Vasat, szelént, cinket, káliumot, E-vitamint és egy csoport B-vitamint tartalmaznak. A diófélék egy kicsit olyan alakúak, mint az agy, és szintén jót tesznek az agyműködésnek. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek, jótékony hatással vannak a szív- és érrendszeri betegségekre, szabályozzák a vérnyomást és csökkentik a koleszterinszintet.

Tápértékek:

100g
Energia 2894kJ/692kcal
Fehérje 15,8g
Szénhidrátok / cukrok 14,4g/3,8g
Zsírok/telített 64g/6.7g
Szál 5,9g
0g

Származási ország.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek