Jim Jerky Jerky marhahús 23g

Ahús szárításának hagyománya az ókori Egyiptomba nyúlik vissza, de az észak-amerikai indiánok tökéletesítették. Tőlük vették át a vadnyugaton a csapdászok és a cowboyok a hús ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 933 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Ahús szárításának hagyománya az ókori Egyiptomba nyúlik vissza, de az észak-amerikai indiánok tökéletesítették. Tőlük vették át a vadnyugaton a csapdászok és a cowboyok a hús pácolásának ezt a módszerét. Ennek oka, hogy a szárított hús, amely a lehető legnagyobb mennyiségű energiát tartotta meg, miközben a súlya a lehető legkisebb volt, megkönnyítette a hosszú utazásokon való életüket.

Rangsoroltuk a piacon jelenleg kapható legjobb jerky-ket!

Napjainkban az alapelv ugyanaz maradt, de a modern technológiai eljárásoknak köszönhetően az ízlésének megfelelő ízek sokaságát kínáljuk.

Összetevők:

marhahús szárított hús (82,9%) só, (3,2%), repceolaj, alkoholos ecet, nedvesítőszer: glicerin, hagyma, fokhagyma, fűszerkeverék, természetes aroma, élesztőkivonat.

Tápértékadatok 100 grammonként:

Energiaérték 1067 kJ/255 kcal

Táplálkozási adatok
100 g
Zsírok 5,8 g
amelyből telítődik 3 g
Szénhidrátok 10 g
ebből cukrok
0,1 g
Fehérje 40 g
3,2 g

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek