Fine Gusto Jerky 25g

Annak ellenére, hogy az általános vélekedés szerint a szárított hús technológiáját Kolumbusz Kristóf hozta Amerikából, Európában 12. - i. e. 15. században, azaz több mint ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 1 116 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Annak ellenére, hogy az általános vélekedés szerint a szárított hús technológiáját Kolumbusz Kristóf hozta Amerikából, Európában 12. - i. e. 15. században, azaz több mint 2700 évvel előtte. Őseink jól tudták, hogy a hús szárításával és enyhe sózásával a hús tartósabbá válik. teljes tápértékét, és meghosszabbítja az eltarthatóságát egy esős napra. Nincs értelme megváltoztatni egy több mint 2000 éve bevált technológiát, ezért a húst is kis mennyiségű sóval, azaz kevesebb mint 2%-kal szárítjuk.

  • A finomra sózott, 4 mm vastag, több órán át szárított szeletek megőrzik a valódi hús ízét.
  • A szárításhoz csak a sovány marhahús kiválasztott darabjait használják fel. A szárított szeleteket ezután optimális méretűre vágják.
  • Az első osztályú nyersanyagot a Cseh Köztársaság kiválasztott kis gazdaságaiból nyerik. Fedezze fel, milyen az igazi hús íze.

Melyik a legjobb rántott hús?

Tápértékek:

100g
Energiaérték 310 kcal
Zsír ( ebből telített zsírsavak ) 4,2g (1,68g)
Szénhidrátok ( ebből cukrok ) 0g (0g)
Fehérje 64g
4,8g

Összetevők:

  • Marhahús.
  • Pulykahús: pulykahús (320 g nyers hús 100 g termékenként), só max. 2%.

Vigyázat!

A felbontást követő 24 órán belül használja fel. Tárolja +5 °C és +30 °C közötti hőmérsékleten.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek