Egészséges Nap Stevia cseppek 50ml

A Stevia egy természetes, kalóriamentes édesítőszer, amelynek remek íze van, nincs kalória, nem növeli a kalóriatartalmat.Alkalmas a cukor vagy a mesterséges édesítőszerek helyettesítésére, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 2 833 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Stevia egy természetes, kalóriamentes édesítőszer, amelynek remek íze van, nincs kalória, nem növeli a kalóriatartalmat.Alkalmas a cukor vagy a mesterséges édesítőszerek helyettesítésére, italok (kávé, tea) és mindenféle étel édesítésére. Ezek a tulajdonságok alkalmassá teszik a cukorbetegek vagy a testsúlyszabályozásra.

A Stevia rebaudiana (rövidítve stevia) Dél-Amerikában őshonos növény, ahol évszázadok óta természetes növényi édesítőszerként is használják. A növény leveleiben található anyagok édes ízt adnak, nulla energiaértékkel rendelkeznek, és akár 250-szer édesebbek a cukornál. A sztívia levelei többek között fehérjét, rostot, szénhidrátot, vasat, foszfort, kalciumot, káliumot, nátriumot, magnéziumot, cinket, A- és C-vitamint is tartalmaznak.

Összetevők

  • Citrom: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-hidrogénkarbonát, természetes aroma. Nem tartalmaz tartósítószert.
  • Csokoládé: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-hidrogénkarbonát, természetes aroma. Nem tartalmaz tartósítószert.
  • Eper: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-hidrogénkarbonát, természetes aroma. Nem tartalmaz tartósítószert.
  • Málna: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-bikarbonát, természetes aroma. Nem tartalmaz tartósítószert.
  • Menta: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-hidrogénkarbonát, természetes aroma. Nem tartalmaz tartósítószert.
  • Természetes: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-bikarbonát. Nem tartalmaz tartósítószert.
  • Vanília: szteviol-glikozid RA80%, víz, C-vitamin, nátrium-bikarbonát, természetes aroma. Nem tartalmaz tartósítószert.

Adagolás

1 csepp helyettesít 1 kockacukrot vagy egy teáskanál cukrot. Napi maximum 5 csepp minden 15 kg testsúlyra. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek