Dr. Zak folyékony tojásfehérje - 1kg (970ml)

100% folyékony tojásfehérje, amelyet felbontásig nem kell hűtőben tartani! A termék előnyei: 100 grammonként több mint 10 g nagymértékben biológiailag hasznosítható fehérje NULLA zsír ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

100% folyékony tojásfehérje, amelyet felbontásig nem kell hűtőben tartani!

A termék előnyei:

  • 100 grammonként több mint 10 g nagymértékben biológiailag hasznosítható fehérje
  • NULLA zsír és NULLA cukor
  • Hosszú eltarthatósági idő szobahőmérsékleten
  • Nincs rendetlenség a tűzhelyen levő sárgája szétválasztásából.

A folyékony tojásfehérje teljesen pasztőrözött, 100%-os tisztaságú folyékony tojásfehérje, amely 100 ml-enként több mint 10 g fehérjét tartalmaz. Különösen ideális azok számára, akik teljes mértékben élvezni szeretnék a tojásfehérje előnyeit a tojássárgájában található zsír és koleszterin nélkül. A folyékony tojásfehérje magas fehérjetartalmú, alacsony vagy szinte nulla zsírtartalmú és szénhidráttartalmú természetes forrás. A tojásfehérje magas biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik = azaz ez a fehérjeforrás könnyen felszívódik és nagyon hasznos a szervezet számára. Ez teszi a folyékony tojásfehérjét egy kényelmes és hatékony módszerré, hogymódja annak, hogy növelje a minőségi fehérje teljes napi bevitelét az étrendben.

Hogyan készül a folyékony tojásfehérje?

A folyékony tojásfehérje 100%-ban tanyasi tojásból származik, adalékanyagok, tartósítószerek, aromák és színezékek nélkül. Értékelni fogja a folyékony tojásfehérje tökéletes kényelmét, különösen omlettek készítésekor, de közvetlenül a flakonból is fogyaszthatja. 100 ml-enként több mint 10 g fehérjét, mindössze 1,1 g szénhidrátot és nyomokban zsírt tartalmaznak. A folyékony tojásfehérje 1 literes flakonokban kapható, ami 32 közepes tojásfehérjének felel meg.

Tápértékek:

100g
Energiaérték 50 kcal
Zsírok 0,5g

Szénhidrátok

Melyek közül a cukrok

1,1g

1,1g

Fehérje 10,2g
0,4g

Összetevők:

100% folyékony tojásfehérje.

Hogyan kell tárolni a terméket:

Árnyékos és száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, gyermekek számára elérhetetlen helyen. Ezt a terméket étrend-kiegészítőként hozták forgalomba. Nem rendelkezik jóváhagyott gyógyhatással, és nem gyógyszer. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó. A csomagoláson feltüntetett minimális eltarthatósági idő Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 napon belül használja fel!

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek