Cseh Vírus Tökéletes diókrém 300 g

APerfect Nut Cream abszolút újdonság a cseh Virus® márka diókrémei között. A termék ugyanarra a filozófiára épül, hogy csak kiváló minőségű összetevőket használunk, minden felesleges ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

APerfect Nut Cream abszolút újdonság a cseh Virus® márka diókrémei között. A termék ugyanarra a filozófiára épül, hogy csak kiváló minőségű összetevőket használunk, minden felesleges dolog nélkül, de a meglévő krémjeinkhez képest ez az első kesudió-krém. A kesudiónak köszönhetően teljesen finom és finom íze van. gyümölcsös utóízzel a hozzáadott összetevő Perfect Milk Shake (a jól ismert fehérje) miatt. Mindezt gyönyörűen kiegészíti a bio kókuszolaj és a finom kakaóvaj.

TÖKÉLETES DIÓKRÉM | FINOM ÉS FINOM KESUDIÓ KRÉM

APerfect Nut Cream a diókrémes termékcsaládunk legújabb tagja. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a diókrémek terén, és olyan fűszeres és eredeti termékeket hoztunk forgalomba, amelyeket az egész ország szeret.R (például Proteinela - az első és egyetlen eredeti Proteinela a piacon, ráadásul kizárólag minőségi és őszinte összetevőkből, pálmaolaj és malthiol nélkül). A Perfect Nut Cream követi a többi diós termékünket a minőségi alapanyagok felhasználásával, de most először a kesudióra építettük az alapot, és hozzáadtuk az ízesített fehérjét - Perfect Milk Shake. A kombináció egy igazán finom, sima kesudiókrémet hozott létre, gyümölcsös felhangokkal (citrom vagy joghurtos cseresznye, a változattól függően).

Pontokban:

  • Magas diótartalom (kesudió - a termék 78%-a)
  • Hozzáadott cukor és pálmaolaj nélkül
  • Kiváló tápérték és nagyszerű "hamisítatlan" íz
  • Brno-ban készült, eredeti receptünk szerint

TÖKÉLETES DIÓKRÉM | GYÁRTÁS ÉS ÖSSZETEVŐK

Termékünk a csehországi Brünnből származik, ahol szigorú minőségi kritériumok szerint gyártják. A kesudiót minden héten frissen szállítjuk, hogy garantáljuk a maximális frissességet és ízt.

TÖKÉLETES DIÓ KRÉM | SZÖVETEK VIZSGÁLAT ALATT

A kesudió (78% ) a nyugati vesefáról származó diófélék. Nagyon enyhe és édes íz jellemzi őket, ami kiváló diókrémek készítéséhez ideális.

A Perfect Milk Shake* Protein (14% ) 100% tejsavófehérje emésztőenzimekkel, melyet a tejsavó finom íze jellemez, sajnálat nélkül.

Az organikus szűz kókuszolaj (4% ) hidegen sajtolt, biogazdálkodásban termesztett érett kókuszdió pépéből készül. A teljes gyártási folyamat mindössze néhány órát vesz igénybe, hogy az olaj megőrizze kiváló minőségét. Nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket, nem illatosított, nem finomított és nem víztelenített.

A kakaóvajat (4% ) zúzott pörkölt kakaóbab préselésével állítják elő. Gyönyörű kakaóillata van.

Ajánlott adagolás:

  • A Perfect Nut Cream fogyasztása az Ön igényeitől és étrendjétől függ. Napi 100 grammnál több fogyasztását nem javasoljuk!
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek