Univerzális zabpehely bio minőségben. A reggeli energiával telve indítja a napot. A konyhában sokféleképpen felhasználhatók - készíthetünk belőlük zabkását, levest vagy húsgombócot. Adhatja őket péksüteményekhez, ...Bővebben
Univerzális zabpehely bio minőségben. A reggeli energiával telve indítja a napot. A konyhában sokféleképpen felhasználhatók - készíthetünk belőlük zabkását, levest vagy húsgombócot. Adhatja őket péksüteményekhez, palacsintákhoz vagy házi zabpehely müzlihez.
A reggelek velük nagyszerűek, de próbáld ki őket más módon is. Süssön sütiket, készítsen leveseket, turmixoljon turmixokat. Kóstold meg a mandulás zabpehelytölteléket, és a füled mögül csomókat kapsz. Az egészséges hamburgereket nem csak a vegetáriánusok fogják értékelni, és a klasszikus lisztet a csicseriborsó-pogácsákban fogják helyettesíteni. Érdemes kéznél tartani őket!
A pelyhek zabszemekből készülnek, amelyeket először megtisztítanak. Ezután gőzöljük, majd száraz hőnek tesszük ki. A zabot hengerekbe préselik és kisebb darabokra vágják. A zab a mérsékelt égövben széles körben elterjedt gabonaféle, és már a bronzkor óta ismert. A zabból a pelyhek mellett lisztet vagy a tej alternatívájaként növényi italt is készítenek.
Felhasználás:
Ezt a terméket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődő fogyasztók fogják értékelni. A bioélelmiszerek mindig olyan ellenőrzési és tanúsítási rendszeren mennek keresztül, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi, hogy viselhessék ezt a címkét.
Tárolás: 20 °C-ig terjedő hőmérsékleten és 65 %-ig terjedő relatív páratartalom mellett. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.