A zabkorpa a zab feldolgozásából származik, és főként a héj részeiből áll. A konyhában nagyszerűen használható kis adagokban, főzési kiegészítőként. Nagyszerű ízűek szárazon vagy pékárukba ...Bővebben
A zabkorpa a zab feldolgozásából származik, és főként a héj részeiből áll. A konyhában nagyszerűen használható kis adagokban, főzési kiegészítőként. Nagyszerű ízűek szárazon vagy pékárukba keverve.
A zabkorpa a zab feldolgozásának terméke. Melléktermékként gyakran alábecsülik az emberek. Ugyanakkor gyors jóllakottságérzetet ad. Ezek főként a héj részeit tartalmazzák, de tartalmazhatnak csírákat vagy belső hálót is. A zab gyakran népszerű a coeliakiások körében, mert általában nem olyan kellemetlen fogyasztani, mint más gabonaféléket.
Tippek és receptek a zabkorpa felhasználásához:
Tárolás: hűvös, száraz helyentárolja .