Country LIfe Szárított bio paradicsom 250 g

Az aszalt paradicsom sokoldalú segítő a konyhában. Használhatod őket kedvenc ételeid - kuszkusz, krumplipüré, humusz, guacamole... Vagy egyszerűen csak nagyszerűek, ha éhes vagy. Napsütés délről! ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az aszalt paradicsom sokoldalú segítő a konyhában. Használhatod őket kedvenc ételeid - kuszkusz, krumplipüré, humusz, guacamole... Vagy egyszerűen csak nagyszerűek, ha éhes vagy.

Napsütés délről! Emlékeztesse magát a nyárra és a könnyű, paradicsomillatú ételekre. Forró vízzel lefedve könnyen megpuhulnak.

A szárított paradicsomot nem csak a téli hónapokban érdemes kéznél tartani, amikor a jó minőségű és jóízű friss paradicsom nem áll rendelkezésre. Apróra vágva kuszkuszhoz, tésztasalátákhoz és más zöldséges ételekhez adhatja. Az előzetesen beáztatott napon szárított paradicsom és napraforgómag egy csipetnyi szójaszósszal finom vegetáriánus kenhető. A szárított paradicsom azonban sós snackként is remekül használható a sós ételek iránti sóvárgás leküzdésére.

A szárított paradicsom bio és enyhén sózott. Nem tartalmaznak szulfitokat vagy más tartósítószert. Csak a napon szárított paradicsom tiszta, természetes és teljes íze.

Száraz és hűvöshelyen tárolja, védje a közvetlen napfénytől.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek