Country Life Rozsból készült orsós tészta 400 g

Teljes kiőrlésű rozslisztből készült, tojásmentes száraztészta bio minőségben. Gyorsan elkészíthető és sokoldalúan felhasználható a konyhában. Alkalmas vegánoknak, de a finom íznek köszönhetően a gasztronómia kedvelőinek ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Teljes kiőrlésű rozslisztből készült, tojásmentes száraztészta bio minőségben. Gyorsan elkészíthető és sokoldalúan felhasználható a konyhában. Alkalmas vegánoknak, de a finom íznek köszönhetően a gasztronómia kedvelőinek is.

Felhasználás:

  • mártással - növényi vagy tejszínes mártással, csak öntse a mártást a főtt tésztára, és az étel gyorsan az asztalra kerül.
  • édes - a főtt gyümölcsből remek mártást készíthet, vagy egyszerűen csak szirupot önthet a tésztára, megszórhatja kakaóval vagy kókusszal.
  • sütve - főzve, zöldségekkel és tejszínnel körítve, sütőben is süthetjük
  • saláta - keverjük össze a lehűtött tésztát babszemekkel, friss zöldségekkel, fűszernövényekkel és tejfölös öntettel.

A rozslisztet rozsszemek őrlésével állítják elő. A tészta sötétebb, mert a rozs a búza rokona, de sötétebb és vékonyabb szemű. A teljes kiőrlésű liszt korpatartalmában különbözik a közönséges lisztektől.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi, hogy viselhessék a címkét. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

Tárolás: 25 °C-ig terjedő hőmérsékleten és 70 %-ig terjedő relatív páratartalom mellett. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek