Aquinoa egy természetesen gluténmentes álgabona. A konyhában sokféleképpen felhasználható - édes és sós ételekhez egyaránt alkalmas. Készíthet bámulatos pástétomokat, reggeli kását vagy tálalhatja köretként. Aquinoa ...Bővebben
Aquinoa egy természetesen gluténmentes álgabona. A konyhában sokféleképpen felhasználható - édes és sós ételekhez egyaránt alkalmas. Készíthet bámulatos pástétomokat, reggeli kását vagy tálalhatja köretként.
Aquinoa Dél-Amerikából származik, ahol az egyik legfontosabb mezőgazdasági termény volt és ma is az. A quinoát még az inkák is szentnek tartották, és kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy ma is hasonlóan el vagyunk bűvölve. Nem véletlenül vizsgálja a NASA, hogy a hosszú űrrepüléseken részt vevő űrhajósok számára alkalmas táplálékként szolgálhatna.
Tippek a használathoz:
Legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és legfeljebb 70% relatív páratartalom melletttárolható.