Jázmin rizs bio minőségben, finom természetes virágillattal. Az ázsiai konyha hagyományos része. Főzéskor ragacsosabb, ezért alkalmas mártásokhoz. A rizs enyhén édes ízű, így desszertekben is ...Bővebben
Jázmin rizs bio minőségben, finom természetes virágillattal. Az ázsiai konyha hagyományos része. Főzéskor ragacsosabb, ezért alkalmas mártásokhoz. A rizs enyhén édes ízű, így desszertekben is felhasználható.
Felhasználás:
A jázminrizs eredetileg Thaiföld északi részéről származik. De ma már Laoszban, Vietnamban és még Olaszországban is termesztik. Nevét virágos illata miatt kapta, amely egyeseket a jázminra emlékeztet, valamint fehér színe miatt. Ez a különleges illat természetes módon termelődik a rizsben. Ha megfőtt, a rizs puffadt, ragacsos és enyhén édes.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi, hogy viselhessék a címkét. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
Tárolás: Legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és legfeljebb 70 %-os relatív páratartalom mellett tárolja.