Country Life Hajdina 500 g

A tojás könnyen emészthető, tápláló, nagyon finom és természetesen gluténmentes. A konyhában nagyon sokféleképpen felhasználhatók, és könnyen elkészíthetők. Édes és sós ételekhez egyaránt alkalmasak. Ez ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A tojás könnyen emészthető, tápláló, nagyon finom és természetesen gluténmentes. A konyhában nagyon sokféleképpen felhasználhatók, és könnyen elkészíthetők. Édes és sós ételekhez egyaránt alkalmasak. Ez a gabonaféle gluténmentes diétához is alkalmas.

Az árpát úgy állítják elő kölesből, hogy a maghéjat eltávolítják a gabonából. Korábban széles körben használták őket, például szárított hús vagy jahelnik készítésére. Egy ideig a gabonaféléket kiszorította a konyhából a rizs, de ez szerencsére idővel megváltozott.

Fontos, hogy a hajdinát hűvös helyen tároljuk, nyári napokon pedig jobb, ha a hűtőben tartjuk. Nem ajánlott raktáron vásárolni, mivel hajlamosak megromlani. Az is jó ötlet, ha főzés előtt pároljuk őket, hogy megszabaduljunk az esetleges kesernyés ízüktől. Miután leforrázta, csak 15-20 percig forralja őket, és fedő alatt hagyja őket megfőni.

Legfeljebb 25 °C hőmérsékleten és legfeljebb 70 %-os relatív páratartalom melletttárolja .

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek