Country Life Bio kuszkusz 500 g

Szárított búzadarából készült tojásmentes tészta. Előnyük a könnyű és gyors elkészítés és a sokoldalú felhasználhatóság. A kuszkuszt úgy használják, mint a hagyományos tésztát vagy rizst. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Szárított búzadarából készült tojásmentes tészta. Előnyük a könnyű és gyors elkészítés és a sokoldalú felhasználhatóság. A kuszkuszt úgy használják, mint a hagyományos tésztát vagy rizst. Élvezze organikus minőségben.

Felhasználás:

  • köret - a klasszikus tészta helyett használhatja ezt az egzotikusabb változatot, ne féljen a kuszkuszt hüvelyesekkel kombinálni.
  • Rizottó - keverje össze a kuszkuszt kedvenc zöldségeivel, tofuval vagy gombával.
  • saláták - a tészta friss zöldségekkel is jól esik, és friss nyári étel lehet.
  • leves - a kuszkusz jól működik klasszikus levesbetétként
  • édes - sziruppal, gyümölccsel, dióval és tejszínnel a kuszkusz ízletes édes étel lehet

A hagyományos kuszkuszt nem kell megfőzni, csak öntsd rá a kétszeres mennyiségű vizet.vizet, és 10 percig fedő alatt hagyjuk állni, majd villával néhányszor megkeverjük.

A kuszkusz elnevezés az arab nyelvből származik, mivel ez egy hagyományos észak-afrikai étel. Idővel az egész világon elterjedt. A kuszkusz párolt és golyóvá formázott búzadara. Búzából, kölesből és árpából készítik. Gyakran összekeverik a bulgurral, de a bulgur nem búzadarából, hanem búzadarából készül.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi, hogy viselhessék a címkét. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodás iránt érdeklődők értékelik.

Tárolás.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek