Szárított búzadarából készült tojásmentes tészta. Előnyük a könnyű és gyors elkészítés és a sokoldalú felhasználhatóság. A kuszkuszt úgy használják, mint a hagyományos tésztát vagy rizst. ...Bővebben
Szárított búzadarából készült tojásmentes tészta. Előnyük a könnyű és gyors elkészítés és a sokoldalú felhasználhatóság. A kuszkuszt úgy használják, mint a hagyományos tésztát vagy rizst. Élvezze organikus minőségben.
Felhasználás:
A hagyományos kuszkuszt nem kell megfőzni, csak öntsd rá a kétszeres mennyiségű vizet.vizet, és 10 percig fedő alatt hagyjuk állni, majd villával néhányszor megkeverjük.
A kuszkusz elnevezés az arab nyelvből származik, mivel ez egy hagyományos észak-afrikai étel. Idővel az egész világon elterjedt. A kuszkusz párolt és golyóvá formázott búzadara. Búzából, kölesből és árpából készítik. Gyakran összekeverik a bulgurral, de a bulgur nem búzadarából, hanem búzadarából készül.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi, hogy viselhessék a címkét. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodás iránt érdeklődők értékelik.
Tárolás.