Country Life Ashlock aszalt szilva 100 g

Alkalmas csemegének és friss gyümölcs helyettesítésére. A jobb íz és állag érdekében előre beáztathatja őket. Édes édességet és ízletes mártást készíthetünk belőle sós ételekhez. Felhasználás: ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Alkalmas csemegének és friss gyümölcs helyettesítésére. A jobb íz és állag érdekében előre beáztathatja őket. Édes édességet és ízletes mártást készíthetünk belőle sós ételekhez.

Felhasználás:

  • csemege - az aszalt szilva önmagában is finom ízű, édesszájúak is jóllakhatnak vele.
  • édes sütés - ne félj a süteményekhez aszalt gyümölcsöket adni, ha nincs friss gyümölcsöd.csak a receptet kell átalakítani, mivel az aszalt gyümölcsök jóval édesebbek, mint a frissek.
  • reggeli - az aszalt szilva finom a zabkása vagy a házi müzli kiegészítéseként.
  • édesség - a szilvát bevonhatjuk marcipánnal vagy csokoládéval, de keverhetjük dióval, magvakkal és karamellel is, és a keveréket kókuszdióval is bevonhatjuk.
  • Mártás - a szilvát vízben megfőzzük, majd apróra vágjuk, majd könnyű rouxot készítünk, és ráöntjük a szilva húslevesét.majd hozzáadjuk a szilvát, a felszeletelt mandulát, a citromlevet, a sót, a fahéjat, és még egy kicsit forraljuk.

A gyümölcsök szárítása jelentősen növeli azok eltarthatóságát, és a friss gyümölcsök szezonon kívüli alternatívájaként használható. A jobb íz érdekében a szilvát felhasználás előtt fél órára meleg vízbe áztathatja.

A szilvát termő fát szilvafának vagy hazai szilvának nevezik. Csehországban szilvának, Morvaországban trnkának nevezik. Közép-Európában az 5. század óta megtalálható, de eredetileg a Kaukázusból származik. Még a Római Birodalomból származó ásatások során is találtak szilvásgödröket.


Ez egy fürt, és a mérsékelt éghajlaton virágzik. Gyümölcse jellegzetes aromás illatú. A fát nem nagyon használják, míg a gyümölcsöt széles körben felhasználják az élelmiszeriparban. A szilvából például szilvapudingot és gyümölcsgombócot készítenek.

Tárolás.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek