Big Zone Enzyme+ 90 kapszula

Az emésztést támogató termékek viszonylag új és teljesen speciális termékek a piacon. Ugyanakkor azonban a puffadásra, emésztési zavarokra és a puffadt hasra vonatkozó ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az emésztést támogató termékek viszonylag új és teljesen speciális termékek a piacon. Ugyanakkor azonban a puffadásra, emésztési zavarokra és a puffadt hasra vonatkozó panaszoka testépítésben, az erőnléti edzésben vagy a mindennapi életben elég gyakoriak. Az elegendő rostbevitel az étrendből egyértelműen mindenki célja kell, hogy maradjon, de mi van akkor, ha az embernek nem sikerül, vagy talán már nem is akar sikerülni, mert túl nagyot és nehézkesen eszik? Ezekben az esetekben kimutatták, hogy okos dolog lehet fogyasztani néhánybizonyos enzimeket és segédanyagokat az étkezés során.

Miért a BigZone Enzyme+?

Itt van egy jól átgondolt termék, amely jótékony hatással lehet az emésztésre.mind közvetlenül az emésztőenzimeken keresztül, mind pedig hosszú távon további anyagokon keresztül.
Az Enzyme+ az ismertebb emésztést elősegítő gyógynövények, például a gyömbér mellett jó adag Amla port is tartalmaz. Az Amla, vagy indiai egres, elsősorban az ayurvédikus tanításban ismert, és széles körben használt gyógymód az egészséges emésztés érdekében. Az, hogy még az édeskömény is csodákra képes ebben a tekintetben, mindenki számára ismerős lehet, aki valaha is foglalkozott vele. Végül egy adag apróra vágott petrezselyemmel a kör bezárul, és a jól működő emésztés összetevői teljesek. A króm-pikolinátot itt is vonzó jóságként használják. Ez utóbbi elősegítheti a glükóz jobb felvételét az (izom)sejtekbe. A közvetlen élelmiszer-emésztéshez nyújtott optimális enzimsegítség érdekében a legjobb, ha közvetlenül egy tablettát ad hozzá. Általában napi 3 kapszula elegendő a hosszú távú egészséges és jól működő emésztés támogatásához.

A termék előnyei:

  • Segíti az ételek emésztését.
  • megnyugtatja a gyomrot és a gázokat
  • javítja a tápanyagok felszívódását
  • beleértve a krómot a jobb glükózfelvételért a sejtekbe

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be egy kapszulát bő folyadékkal minden étkezéskor.

Figyelmeztetések: Legfeljebb 25°C-on, száraz helyen, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagyástól védvetárolja . Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Tápértékek

1 kapszula RHP
Króm-pikolinát 70 mcg 22 %
Gyömbér kivonat 175 mg
ebből Gingerol 8,8 mg
Indiai Agrestic por (amla) 125 mg
Digezyme® - enzimkomplexum 150 mg
Petrezselyem por 100 mg
Édeskömény por 100 mg

RHP - beviteli referenciaérték.

Összetevők:

Gyömbérkivonat, enzimek (digezyme®), kapszula (hidroxipropil-metilcellulóz), indiai egres Indiai egrespor (amla), édesköménypor, petrezselyempor, króm-pikolinát.

Tiszta CSS-kódot kaphat a HTML Cleaner új, ingyenes online eszközével.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek