Allnature Ghee 450 ml

Aghí vaj természetes módon gluténmentes, és laktózmentességének köszönhetően azok számára is alkalmas, akiknek tejfehérje-intoleranciájuk van. A ghee vajat különösen nagyra értékelik, mert magasabb a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 3 533 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Aghí vaj természetes módon gluténmentes, és laktózmentességének köszönhetően azok számára is alkalmas, akiknek tejfehérje-intoleranciájuk van. A ghee vajat különösen nagyra értékelik, mert magasabb a füstpontja és aa sütés során nem keletkeznek emészthetetlen mérgező anyagok, mint az alacsonyabb füstpontú zsírok esetében. Csökkenti a koleszterinszintet, segít lebontani a testzsírt és elősegíti az izomnövekedést. A ghí olyan zsír, amely számos vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst tartalmaz, ezért egyre népszerűbb! Laktózmentes (laboratóriumi eredmény), kazeinmentes és természetesen gluténmentes.

Tápértékek:

100ml-ben
Energiaérték 3693 kJ
882 kcal
Zsírok 99,0 g
Amelyből telítődik 65 g
Szénhidrátok 0 g
Melyek közül a cukrok 0 g
Fehérje 0 g
0 g

Összetevők:

Vajzsír

Figyelmeztetés:

Száraz és sötét helyen tárolja. A csomagoláson feltüntetett dátumig használja fel. A ghí legalább hat hónapig tárolható hűtés nélkül, szemben a vajjal.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek