Aghí vaj természetes módon gluténmentes, és laktózmentességének köszönhetően azok számára is alkalmas, akiknek tejfehérje-intoleranciájuk van. A ghee vajat különösen nagyra értékelik, mert magasabb a ...Bővebben
Aghí vaj természetes módon gluténmentes, és laktózmentességének köszönhetően azok számára is alkalmas, akiknek tejfehérje-intoleranciájuk van. A ghee vajat különösen nagyra értékelik, mert magasabb a füstpontja és aa sütés során nem keletkeznek emészthetetlen mérgező anyagok, mint az alacsonyabb füstpontú zsírok esetében. Csökkenti a koleszterinszintet, segít lebontani a testzsírt és elősegíti az izomnövekedést. A ghí olyan zsír, amely számos vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst tartalmaz, ezért egyre népszerűbb! Laktózmentes (laboratóriumi eredmény), kazeinmentes és természetesen gluténmentes.
100ml-ben | |
Energiaérték | 3693 kJ |
882 kcal | |
Zsírok | 99,0 g |
Amelyből telítődik | 65 g |
Szénhidrátok | 0 g |
Melyek közül a cukrok | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Vajzsír
Száraz és sötét helyen tárolja. A csomagoláson feltüntetett dátumig használja fel. A ghí legalább hat hónapig tárolható hűtés nélkül, szemben a vajjal.